Hirdetés

Drágán digitalizálja a kézírást a Montblanc



|

Az Augmented Paper egy digitális jegyzettömb, olasz bőrbe csomagolva.

Hirdetés

Sok cég próbált már tetszetős digitális jegyzettömböt eladni, és most itt a Montblanc, amely szokatlanul stílusosan igyekszik meghódítani a tehetősebbeket. 

Hirdetés

A német cég a luxustermékeihez igazítva mutatta meg az IFA-n az Augmented Papert, ami egy digitális jegyzettömb. A kézzel írott jegyzeteket, rajzokat és minden mást képes egy kapcsolt app segítségével digitalizálni, de a szokásosnál drágábban, 650 euróért. 

Ezért egy módosított StarWalker szériás toll jár, egy olasz bőrbe bújtatott jegyzettömb az Urban Spirit kollekcióból, és természetesen minden luxusminőségben. 

A füzet és a toll az EMR elvén működik, 100 oldalt lehet a belső tárhelyben tartani, az információ pedig az okostelefonos appba töltődik Bluetooth-on keresztül. Az eszköz nagyszerű kézírás-felismerést ígér 12 nyelven is. A mentett jegyzetek kategorizálhatóak és bárhova küldhetőek. 

Bár funkcióban a Montblanc nem kínál többet a riválisoknál, a felhasznált anyagok mindenképp luxusszintre emelik a termékét. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.