Hirdetés

Három készülékhez is jó a Logitech új egere



|

Egyetlen gombnyomással tud váltani a párosított eszközök között az M720 Triathlon.

Hirdetés

A Logitech csendes egerek melletti másik nagy meglepetése az M720 Triathlon az idei IFA kiállításon. Ez a rágcsáló is különleges tudással bír. 

Hirdetés

Az egér legfőbb érdekessége az, hogy egyszerre három különböző készülékhez is párosítható. Így gyakorlatilag több eszközt is lehet vele irányítani, majdnem egyszerre. 

Az M720 Triathlon Windows, Mac, Android és Linux rendszert futtató eszközökkel kompatibilis, a párosítások után pedig az Easy-Switch funkciónak hála egyetlen gombnyomással lehet azonnal váltani az éppen kezelt készülékek között. 

A rágcsáló Bluetooth-on vagy a mellékelt nano vevőegységen keresztül is használható. Egyetlen AA típusú elemmel vagy akkuval két éves üzemidőt ígér, és 10 millió kattintást bír ki. 

Az M720 Triathlon már elérhető, 70 dollárért lehet hazavinni. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.