Hirdetés

Így nézheted a Sony bejelentéseit élőben



|

Élő streamben közvetíti a Sony a bejelentéseit a 2016-os IFA kiállításról.

Hirdetés

A Sony is készül néhány újdonsággal az idei IFA kiállításra, a gyártó rendezvényére ma 13 órakor kerül sor. A Sony ezt élő streamben közvetíti, így bárki követheti, aki szeretné. 

Hirdetés

Kazuo Hirai ügyvezető számos újdonságról lerántja majd a leplet. Ha minden jól megy, lesznek 4K-s tévék és Blu-ray-lejátszók, valamint két új csúcstelefon, az Xperia XZ és az Xperia X Compact. Ezekről már a fotók is kiszivárogtak

Emlegetnek továbbá egy új androidos táblagépet és egy okosórát is, de szerencsére már nem kell sokat várni, hogy kiderüljön, igazak-e a pletykák. Sokan számítanak olyan okoseszközökre is, mint például az Xperia Ear. 

A közvetítés itt követhető élőben:

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.