Hirdetés

Megérkezett a Hasselblad Moto Mod



|

300 euróba kerül és 10x-es optikai zoomra képes a Lenovo ügyes és moduláris okostelefon-kiegészítője.

Hirdetés

A szokatlanul lapos Moto Z és a Moto Z Force nagy különlegessége az ügyesen megoldott modularitás - egy ideje már tudtuk, hogy kamerás kiegészítő is közelít, az IFA alkalmából pedig be is mutatkozott a Hasselblad modul. 

Hirdetés

Ezt egyébként a Moto Z Play okostelefon kísérte, amely 499 euróért 5,5 hüvelykes, 1920 x 1080-as kijelzőt, Snapdragon 625-ös processzort, 3 GB RAM-ot és 32 GB tárhelyet ad. Mindehhez USB-C és meglepő módon jackcsatlakozó is jár. 

A Hasselblad True Zoom kameramodul ára 299 euró. Xeon vakut kapott, a fotókhoz optikai képstabilizálással, a videókhoz elektronikus stabilizálással segít be. 10x-es optikai zoomra is képes, vagyis nagyon hasznos az okostelefonos fényképezés világában. 

A szeptemberben érkező modul értelemszerűen nem kínál olyan csúcsminőséget, mint a Hasselblad méregdrága fényképezői. Az Android Police korai tesztjei szerint erős fényben remek képeket készít, de kevés fény mellett és közeli tárgyra zoomolásnál akadnak problémák. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.