Hirdetés

Olcsó okostelefonokkal újított a Lenovo



|

5100 mAh-s akkumulátor került az 5,5 hüvelykes Lenovo P2 készülékbe, a Lenovo A Plus az alapokat kínálja.

Hirdetés

Nem maradt új androidos készülékek nélkül a Lenovo az idei IFA kiállításon, az új K6-os szériát a Lenovo A Plus és a Lenovo P2 kísérik. 

Hirdetés

A Lenovo A Plus egy alapokat jelentő olcsó készülék, 4,5 hüvelykes, 480 x 854-es képernyővel, MediaTek MT6580-as lapkával, 1 GB RAM-mal és 8 GB tárhellyel. A 2000 mAh-s akku mellé az egyetlen vigasz a microSD-foglalat, az 5 és 2 megapixeles kamerák szintén a minimumot jelentik. Az eszköz ára 69 euró, dual-SIM-es kiadásban 79. 

A Lenovo P2 már a középkategóriában próbálkozik, méghozzá 5100 mAh-s, figyelemreméltóan nagy akkumulátorral. A P2 5,5 hüvelykes, 1080 x 1920-as kijelzője alatt egy Snapdragon 625-ös SoC rejtőzik, 3 GB RAM és 32 GB tárhely mellett. 

Az ujjlenyomat-olvasót az előlapon helyezték el, itt található az 5 megapixeles szelfikamera is. A hátlapi 13 megapixeles, Sony szenzorral. 

Ha a Moto Z Play-t is a Lenovo nevéhez számítjuk, akkor a márka egy hét alatt 6 új okostelefonnal jelentkezett. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.