Hirdetés

105 hüvelykes hajlított tévét mutatott a Samsung



|

Természetesen Ultra HD-s felbontása van a 105 hüvelykes óriásnak.

Hirdetés

A tévéipar a 3D bukása után a 4K-s felbontással, az OLED panelekkel és újabban a hajlított kijelzőkkel próbálkozik. A Samsung szintén hisz az effajta képernyőkben, ezért a 2014-es IFA kiállításra magával vitt egy 105 hüvelykes óriást, amely Ultra HD-s felbontással és hajlított panellel rendelkezik. 

Hirdetés

Berlinben ezzel már 17 modellre hízott a Samsung hajlított tévéinek a száma, ezek között pedig van 4K-s felbontású, de akad Full HD-s is. Méretben a legkisebb ilyen televízió 48 hüvelykes, a legnagyobb pedig a mostani 105 hüvelykes. 

A mostani készülék prototípusát már a januári CES-en is megvillantották, de most olyan verzió is van belőle, aminek a paneljét sík és hajlított állások között lehet változtatni. A képernyő 21:9-es aránnyal rendelkezik hajlított módban, és persze támogatja a felkonvertálást. Sajnos árakról egyelőre semmit nem tudni, de a csúcsmodell vélhetően csillagászati összegért lesz hazavihető. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.