Hirdetés

Érintőképernyős lett a Lenovo gamer laptopja



|

Érintőkijelzővel mutatkozott be a Lenovo IdeaPad Y70 Touch játékos laptop.

Hirdetés

Bár az idei IFA kiállítás még nem kezdődött el, a Lenovo úgy döntött, már most bemutatja a legújabb gamer laptopját. Az IdeaPad Y70 Touch-ról az elmúlt héten már szivárogtak ki fotók és néhány információ, most azonban minden részletre fény derült. Az Y70 Touch tulajdonképpen az IdeaPad Y40 és az Y50 notebookokat viszi tovább, egy még nagyobb kijelzős alternatívát nyújtva. 

Hirdetés

A 17 hüvelykes óriás a méretéből adódóan nem karcsú, ráadásul 3,4 kilogrammot nyom. Külsőre teljes mértékben megegyezik az Y50-nel, így különösebb panasz nem lehet a dizájnra. A mai trendeket látva rossz hír, hogy mindössze egy Full HD-s kijelző került a notebookba, igaz, az legalább érintésérzékeny. 

Belül még nem az Intel új csúcsprocesszora található, de a négymagos, haswelles Core i7-4710HQ több mint elég teljesítményben, a maga 2,7 GHz-es órajelével. A maximum 16 GB RAM és az opcionális NVIDIA GeForce GTX 860M szintén azt mutatják, hogy nem igazán lehet megizzasztani a laptopot. Az adattárolásról egy 1 terabájtos HDD vagy egy 256 gigabájtos SSD gondoskodik. Az Y70 Touch októberben érkezik, 1299 dolláros áron. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.