Hirdetés

77 colos élvezet és intelligens fülesek - Videó!



|

Az OLED tévé prémium, de ezt is lehet tovább fokozni, ahogy egy fülhallgató is lehet ma már okos. Ha nem hiszed, nézd meg, milyen a füles, ami figyel téged és azt is, milyen tévét szeretnél idén a karácsonyfád alatt látni.

Hirdetés

A Sony sajtótájékoztatóhoz használt, óriási LED-fal nagyon tetszett, és amit azon láttunk, attól sem nagyon húztuk el a szánkat. Idén ősszel szépen bővül a tévé-, a fül/fejhallgató és a kameracsalád is csupa olyan eszközökkel, amik sok kívánságlista élére felkerülhetnek. Ebbe beletartoznak az új XZ1-es telefonok is, amelyek sok érdekes újdonságot tartogatnak számunkra, tudásban és szolgáltatásban egyaránt, de az igazi meglepetés az XZ1 Compact, amely kicsi, mégis csúcskategóriás belsőt kapott.

 

Hirdetés

Lehet eggyel nagyobb?

Az IFA kiállításon minden eddiginél nagyobb erővel feszült egymásnak a QLED és az OLED technológia. Míg a Samsung mindent bevet, hogy meggyőzzön minket a QLED létjogosultságáról, egyre több helyen terjed az OLED. A Sony stand sem volt kivétel ez alól, akinek a független tesztek szerint (és szerintünk is) bevált az Acoustic Surface technológia, ahol maga a kijelzőfelület egyben a hangszóró is. Az A1-es tévécsalád éppen ezért megérett a bővülésre, méghozzá egy prémium-prémium modellel, ahol már 77 colon élvezhetjük a végtelen kontrasztos OLED-et és a tényleg meggyőzően jó hangzást.

 

A füles, ami figyel

A Wx1000-es szériában három új fej- és fülhallgatót kaptunk, amelyek kivétel nélkül Bluetooth-on kapcsolódnak és aktív zajszűréssel dolgoznak. Ezek a digitális megoldások igen kifinomultak és mostantól nem csupán statikus zajszűrők - taníthatjuk, szabályozhatjuk is őket.

A fejhallgató, a nyakpántos in-ear és a teljesen zsinórnélküli füldugó egyaránt applikációból vezérelhető, sőt, a telefon mozgásérzékelőjét használva felismeri az app, hogy éppen ülünk, sétálunk vagy futunk, és ehhez igazítja a zajszűrést. Emellett a repülőkön gyakran zavaró nyomásváltozást is képes kompenzálni, sőt, beállíthatjuk, hogy a zajt ne, csak a beszédhangot engedje át a zajszűrés.

 

Kicsi, de belevaló kamera

Igazi meglepetés volt az RX0 kamera, amely egy új akciókamera a Sony-tól. A BIONZ X képfeldolgozó chippel szerelt, F4.0 lencsés mini kocka már eleve szuper strapabíró, emellett kapott egy kis kijelzőt, Wi-Fi és Bluetooth vezérlőt, nagyon könnyű és akár 35-60 percig is képes videót rögzíteni egyetlen töltéssel. A 15,3 MPixeles Exmor szenzor képe egészen jó a látottak alapján, és itt is üdvözölhetjük a Super Slow Motion 960 fps-es felvételi módot, amivel látványos videókat rögzíthetünk.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.