Hirdetés

Video: Az okoskütyük támadása



|

Az LG nagy dobása, vagy éppen okosóra fitnesz karkötővel egybegyúrva? Utóbbi több cégnek is eszébe jutott, ahogy az egyre okosabb hétköznapi eszközök is elárasztották az IFA-t. Kipróbáltuk mindet és meg is mutatjuk!

Hirdetés

Őrült rohanásba kezdtünk a berlini IFA kiállításon, aminek az lett az eredménye, hogy néhány méterenként belebotlottunk valami igazán izgalmas újdonságba. Mostani videónkon három, hazánkban jól ismert, nagy és meghatározó cég termékeit fogtuk kézbe és próbáltuk ki, hogy amikor elindultok vásárolni ősszel, már tudjátok, mit érdemes keresni a boltokban.

Hirdetés

 

Samsung

A Samsung óriási showt hozott össze az IFA alkalmával, de mi pontosan ugyanekkorát csalódtunk. No nem azért, mert rosszak a termékek, csak titkon ennél többre számítottunk. A Gear Sport szép és jól megépített okosóra és fitnesz-karkötő egyben, az új monitor és a Frame TV is lenyűgözőek, amikor szemtől szembe kerülünk velük és a Gear Fit 2 Pro is jó irányba fejlődött. A Gear IconX 2018 okos fejlesztés, de sajnos új Gear okosórát nem kaptunk, a Note 8 pedig már az IFA előtt megjelent. Persze a Samsungnak a fehérárúra is gondolnia kell, ezért egy új, egyszerre kétirányba forgó mosógépet mutattak be, ahol két motor forgatja egymástól külön a dob hátsó felét és magát a dobot. A másik egy igazán erős, mégis könnyű és barátságos porszívó, amely akkumulátoros, de így is 40 percnyi takarításra elegendő.

 

LG

Az LG G6 egy egyedi és tényleg szerethető telefon, de azért hiányzott belőle néhány dolog. Az IFA-n mutatták be a V30-at, ami méltó utódja a G6-nak, pontosabban egyesek szerint ennek kellett volna lennie a G6-nak. A Snapdragon 835-ös, igen nagy, mégis szépen kézbe simuló készülék lekerekített sarkú P-OLED kijelzője csodálatos, a dupla hátsókamera is szuper jó, a telefon pedig kecses, vékony, mégis masszív és abszolút csúcskategóriás.

 

Fitbit

A fitnesz-karkötők pápája izgalmas, új eszközzel robbantott az IFA-n egy új, sportoláshoz kifejlesztett fülhallgató (a Flyer) és egy mérleg (Aria 2) mellett. Ez az Ionic, ami teljesen egyedi fejlesztés kívül-belül. A szögletes óra egyben okosóra és fitneszkarkötő, ezért rengeteg szenzor van benne, a speciális Nano-molding technológiával készült ház antennaként is funkcionál, plusz van még itt Bluetooth, GPS, NFC, GLONASS és rengeteg extra. Az Ionic 50 méterig vízálló, 4 napig bírja egy töltéssel és kb. 300 Eurón nyit.A legfontosabb talán mégis az, hogy a Pebble-t bekebelezve megindult a szoftveres fejlődés is, aminek első jele, hogy az SDK-t szabaddá teszi a Fitbit, hogy bárki fejleszthessen az Ionic okos-fitnesz-karkötő-órára.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.