Hirdetés

Ez a két okostelefon mindent túlél



|

Középkategóriás, de elképesztően strapabíró okostelefon lett a CAT S41 és S31.

Hirdetés

A CAT két nagyon érdekes okostelefont villantott az idei IFA kiállításon. Ezek a készülékek gyakorlatilag olyan hétköznapi behatásokat is elviselnek, amelyeknek a legtöbben ki sem tennék a mobiljukat. Az S41 és az S31 középkategóriás modellek, de nagyon strapabíróak. 

Hirdetés

Az S40 és az S30 folytatásairól van szó, amelyek IP68-as minősítést szereztek, vagyis ellenállnak a víznek és a pornak is. Egy feltöltéssel több napon keresztül is használhatóak, hála a visszafogott lapkának és az 5000, valamint a 4000 mAh-s akkumulátornak. Ezek powerbankként is bevethetőek, vagyis más mobilt is tölthetünk velük. 

Mindkét készülék 35 percet bír ki 1,2 méter mély vízben, a betonra pedig 1,8 méter magasból is dobálhatjuk, nem lesz baja. Erről a MIL SPEC 810G tanúsítvány is árulkodik. 

Az S41-be egy 5 hüvelykes, 1080p-s kijelző, 3 GB RAM, egy nyolcmagos, 2,3 GHz-es MediaTek chip, valamint 32 GB bővíthető tárhely került. A kamerák 8 és 2 megapixelesek. 

Az S31 eközben 4,7 hüvelykes, 720p-s kijelzőt, 1,3 GHz-es, négymagos Qualcomm chipet, 2 GB RAM-ot és 16 GB bővíthető tárhelyet kapott. Mindkettő megvásárolható a CAT boltján keresztül, 449 és 329 euróért. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.