Hirdetés

Logitech: Ezeket a perifériákat keresed!



|

Irodai, gamer vagy csak szimpla hétköznapi egér és billentyűzet? Mindenből kapunk újat a Logitechtől, sőt, mindenhol valami igazán izgalmas újdonság is vár ránk. Videónkból kiderül, mik ezek.

Hirdetés

Nem fukarkodott az újdonságokkal a Logitech az idei IFA-n, sőt, fontos új termékeket mutatott be, amiknek egy nagy, közös bajuk van: a kiállításon csak pár percet játszhattunk velük, a tesztlaborba még nem futottak be az első példányok.

 

Hirdetés

Craftot minden kéz alá

A Logitech Craft prémium tasztatúra, méghozzá egy egyedi és eddig soha nem látott csavarral. A lapos, zsinórnélküli modell első különlegessége a gombok felülete: a homorú kialakításnak köszönhetően könnyebben, pontosabban gépelhetünk, a rövid útnak hála pedig a gyorsaság is javulhat. Az egyedi újdonság a bal felső sarokban található tekerőgomb, amelyet akadás nélkül tekerhetünk mindkét irányba, sőt, le is nyomhatjuk. A speciális Logitech szoftvernek hála alkalmazástól és beállítástól függően mindig az aktuális feladatra használhatjuk, legyen az mondjuk tervezés közben az elforgatás, rajzolásnál egy alapérték gyors megváltoztatása vagy lenyomva például a gép hangereje. A szoftver azt is beállítja, hogy az aktuális feladatra a szabadon mozgás, vagy inkább a kattanó, egérgörgőhöz hasonló tekerés a jobb.

 

4K mindenhol

A webkamerák reneszánszukat élik, ezt mutatja az is, hogy a Logitech is újabb modellt dob piacra. Persze prémiumról van szó, így a nagy újdonság a 4K-s felbontás. Ez nagyon szuper hír, de mi egy kicsit jobban örülünk annak, hogy 1080p-ben 60 fps-re képes a kamera, a speciális tartóra pedig került egy kicsi, lehajtható lemez, amit bármikor a lencse elé fordíthatunk, nehogy véletlenül valaki minket kezdjen kukkolni, amikor nem akarjuk.

 

Gamerek, előre!

A gamerek között régóta vita a zsinór-zsinórnélküli egér/billentyűzet, de tény, hogy világítással és aktív játékkal egy profi egér hamar lemerülne zsinór nélkül. A megoldás a Logitech szerint a Lightspeed, amit az egérpad alá kell tennünk, valamint egy "vevőegységet" az egérbe, így zsinórnélküli töltést kapunk, hogy végtelen ideig használhassuk zsinórnélküli egerünket.

A másik megoldás a G613 billentyűzet és a G603-as egér, amelyek alapvetően zsinórnélküli kivitelben készültek, mégis a gamereket célozzák. A mechanikus, Romer-G kapcsolókkal szerelt billentyűzet minden fontos extrát megkapott, makró gombokat, multimédia-vezérlő részt is, szupergyors és gamer. A zsinórnélküli mód kompromisszuma azonban, hogy a háttérvilágítást el kellett hagyni.

A billentyűzethez passzoló G603-as egér szintén a gamereket célozza, ráadásul zsinórnélküli, azonban mégis gyors, felbontása gamer-szintű. Az egér alján válthatunk az üzemmódok között, így ha csak általános célra használjuk az egeret, több hónapnyi üzemidős módba kapcsolhatunk, ha pedig a szuper sebesség a lényeg, a gamer módot aktiválhatjuk. A billentyűzet és az egér is képes kapcsolódni Bluetoothon és saját nano vevőegységgel is.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.