Hirdetés

Ilyen az Asus Eee Keyboard belülről



|

Vajon hogy fest egy olyan készülék, amelyhez hasonló nincs a piacon?

Hirdetés

Erre a kérdésre keresték a választ szakértők, akik egy Asus Eee Keyboardot kaptak szét, amint hozzájutottak egyhez. A kis all-in-one ketyere hivatalos bemutatójára a mai napig várunk és talán augusztusban végre rá is szánja magát a gyártó, ha már egyszer február óta csak várunk rá. Szakértő szemre sincs szükség ahhoz, hogy rájöjjünk: ez gyakorlatilag egy lapos és hosszú házban lakó netbook.


A rendszert egy 1,66 gigahertzes Intel Atom N280 processzor adja, amely hűtőbordák segítségével marad a kritikus hőmérséklet alatt, bár egy 4 centiméteres ventilátor azért dolgozik benne és némi zajt is kelt. A Bluetooth, a Wi-Fi adapter és a 16 gigabájtos SSD mind modulonként helyezkednek el.



asus_eee_keyboard_breakdown.jpg

Az akkumulátor egy 1880 mAh-s változat, amely a tesztek szerint 1 óra 40 percnél nem igazán bírja tovább a gyűrődést. A tesztelt példányban ugyan volt egy Silicon Image vezeték nélküli HDMI transzmitter, amely támogatja a 1080p grafikát, de ez nem alapfelszereltsége az Eee Keyboard-nak. A teszt eredménye az lett, hogy a belső memória igen szegényes a maga 16 gigabájtjával ahhoz képest, hogy egy netbookról beszélünk, de nyilvánvalóan nem ezen a készüléken óhajtunk majd órákon át filmeket nézni a picike kijelzőn.





 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.