Hirdetés

Itt az első OLED-paneles digitális képkeret



|

7,6 hüvelykben, a Kodaktól.

Hirdetés

 

Bár a digitális képkeretek piaca egyre nő, és valószínűleg mindenki találna magának megfelelő modellt, az ilyen eszközök ára sajnos nem a legalacsonyabb.

 

A Kodak bemutatta új fotókeretét, amely - mint korábban beharangoztuk a jóslatot - világelsőként már OLED-panelt használ, 7,6 hüvelykes méretben.

 

A képkeret 800 x 480-as képek megjelenítésére képes, vezetékek nélkül. 2 GB beépített memóriával, saját hangszóróval, és 180 fokos betekintési szöggel bír.

 

A 30 000:1 kontrasztarányú képkerettel azonban a Kodak korántsem javít az első bekezdésben leírtakon: az új fotókeret ára 1000 dollár, azaz majd 170 000 forint. 

 

oledfinal_hero.jpg
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.