Hirdetés

Itt az olcsó Logitech Harmony



|

A Harmony 510 mindenes távirányító ára 20 000 forint alatt marad.

Hirdetés

 

A Logitech Harmony távirányítóit már régóta láthatjuk a piacon, ám borsos áruk miatt a leendő felhasználó tízszer is meggondolja, hogy valóban tud-e annyit áldozni házimozi-rendszere egykezes irányítására.

 

A gyártó az idei év elején mutatta be a Harmony One-t, amely a 2007-es CES-en elnyerte a legnagyszerűbb újítás címet. A távirányító a Harmony sorozat netovábbja volt, azonban ebből következően nem egy tábla csokoládé áráért lehetett hozzájutni.

 

Noha annyiért most sem lehet ilyen távvezérlőt kapni, a Logitech bemutatta a belépőkategóriás Harmony-t, a legolcsóbbat, az 510-est.

 

Az univerzális távirányító infraporton keresztül egyszerre öt eszközt képes irányítani (a belépőkategória hátránya), azonban beépített LCD-kijelzővel, és rengeteg gombbal szerelték fel.

 

Az 510, kinézetében akár az 550 újradesignolt változata is lehetne egyes vélemények szerint.

 

Ami azonban biztos, hogy a legolcsóbb Harmony ára 20 000 forint alatt várható, ugyanis az 510 hivatalos fogyasztói ára 99 dollár és 99 cent (18 448 forint).

 

A Harmony 510-ről bővebb információ a Logitech weblapján érhető el.

 

harmony_510.jpg
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.