Hirdetés

Képkeret zsebbe: takeMS p.view 3,5''



|

Fotóalbum helyett hordhatjuk magunkkal a kis p.view-t

Hirdetés

Nagyon divatosak mostanában a digitális képkeretek. Ezek legtöbbje azonban 6-7 hüvelykes képernyővel bír és 230 voltos váltóáramot igényel, így használatuk helyhez kötött. Azok számára kínál megoldást a takeMS kis méretű képkerete, akik szeretnék úton útfélen maguknál tartani legkedvesebb fotóikat, akár egy hagyományos fényképalbumot. A matt, grafitszürke készülék felületét szinte teljesen kitölti a 3,5 hüvelykes, 320×200 képpontból álló színes TFT képernyő. Hátoldalán egy kihajtható láb lehetővé teszi, hogy asztalra, polcra állítva üzemeljen. SD/MMC és SDHC kártt képes fogadni, erről olvassa fel a JPEG formátumú képeket.

 

 

takems35.png
 

 

Kérhetünk diavetítést is, vagy belenagyíthatunk a kiválasztott fotóba. A beépítetttium-ion akkumulátor a mellékelt mini USB kábel révén tölthető fel, de kártyaolvasóként nem működik a p.view. Teljes töltés után több, mintt órán át tartott, míg a telep kimerült a képek folyamatos lejátszásában, miközben a fényerő lehetővé tette nyílt színi használatot is. Ezt a kapacitást bőven elegendőnek találtuk, hiszen egyvégtében nem szokás ezerszámra nézni a képeket.

 

Nincs lehetőségünk túl sok beállításra, a behelyezett kártya tartalmát indításkor automatikusan elkezdi diavetítésként lejátszani a készülék, persze magunk is böngészhetünk a bélyegnézetben. A nagyobb fotók felolvasásához előnézethez több másodpercre is szüksége van, de ezért kárpótolja az embert a kép minősége, nem sokkal kevesebb pontból áll ugyanis a látvány, mint a nagyobb, 6 és 7 hüvelykes keretek esetében. Hogy egyszerre élvezhessük a jó képminőséget és a felolvasás is gyors legyen, érdemes a sokmegapixeles digitális fotókat kisebbre átméretezni feltöltés előtt.
Mindent összevetve visszafogott áron jut hordozható digitális fotóalbumhoz a kis méretű p.view képkerettel az, aki megelégszik a 63,5 milliméteres képátlóval. Extra szolgáltatásokat egyáltalán nem kap, de a kiváló képminőségnek mindenképpen örülhet a vásárló.



Névjegy

 

Termék: takeMS p.view 3,5''

Forgalmazó: takeMS

Ár: 11 990 Ft

Web: hopp.pcworld.hu/5663

 

Adatok

 

  • Digitális képkeret
  • 3,5 hüvelykes TFT képernyő
  • Beépítetttium-ion akkumulátor
  • USB csatlakozás töltéshez
  • SD/MMC/SDHC kártyafoglalat
  • JPEG képek megjelenítése
  • 93×77×23 milliméteres befoglaló méretek
  • 95 grammos tömeg




Értékelés

 

takeMS p.view 3,5''

Előny:  Hordozható, jó képminőségű képkeret

trány:  Kártyaolvasóként nem működik

Teljesítmény: 4,5

Szolgáltatás: 3

Ár/Érték: 4


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.