Hirdetés

1 dolláros domainnevek a fejlődő országoknak



|

Hirdetés

Az internet címeket bejegyző társaságok költsége egy .org domain után 6 dollár (persze ehhez még némi hasznon hozzászámolódik), így az 5 dolláros visszatérítés miatt ez a költség egyetlen dollár: még a regisztrátorok árrésével együtt számolva is csupán 2-3 dollárba kerülhet így egy bejegyzés.

Edward Viltz, a PIR igazgatója szerint ugyan nem tudják teljes mélységig ellenőrizni, hogy a visszatérítés által okozott árcsökkenés eljut-e a végfelhasználókig, de bíznak benne, hogy a piaci verseny magával vonzza majd az árak csökkenését a célterületeken. Elmondása szerint a szegényebb régiókban elindított akció nem csak ezen területek informatikai felzárkózását segíti, de tesztként is szolgál, mely alapján később más területeken is elindíthatnak hasonló akciókat.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.