Hirdetés

10000 font ingyen!



|

Szeretnénk rengeteg jó minőségű betűtípust ingyen? Az internet tele van jobbnál jobb fontokkal, ám amikor kell, sokszor csak vaktában találgathatunk a pár karakteres előnézetek alapján. Pedig vannak helyek, ahol ki is próbálhatjuk őket.

Hirdetés

A Better Fonts oldalain rengeteg shareware és freeware fontot találunk. A fontok ábécé szerint kereshetők; ha tudjuk keresett fontunk nevét, jó eséllyel találunk itt valami egészen hasonlót.


Az oldalon megjelenik a híres latin vakszöveg, a Lorem Ipsum kiválasztott fonttal írt képe, de mi magunk is megadhatjuk a mintaszövegünket, mint például az ÁRVÍZTŰRŐ TÜKÖRFÚRÓGÉPET a magyar ékezetek teszteléséhez.

Sajnos az itt található fontok többsége nem tartalmazza a hosszú Ő és Ű betűket, sokuk még az alap ékezetes betűket sem, ám ha dekorációs feliratokat készítünk, a jól ismert „repülő ékezetes” módszerrel ezek a fontok is ékezetesíthetők.

Egy másik érdekes oldal a 25 Best Free Quality Fonts gyűjtemény, ahol az oldal gazdája által összegyűjtött legjobb minőségű ingyenes fontokra mutató linkeket lelhetjük fel.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.