Hirdetés

10000 RPM-es üzleti HDD a Hitachitól



|

A 2,5 hüvelykes Ultrastar C10K600 várható üzemóra-ideje 2 millió óra.

Hirdetés

A Hitachi Global Storage Technologies bővítette merevlemez-kínálatát: az új modell az Ultrastar C10K600, amely a 2,5 hüvelykesek kategóriájába sorolható, és üzleti felhasználásra tervezték. Az új HDD átlagban 22%-kal kevesebbet fogyaszt, véletlen eléréskor pedig 15%-ot javult a teljesítménye.

 

A merevlemez 300, 450 és 600 gigabájtos változatokban lesz elérhető, SAS (Serial Attached SCSI) 6 gigabit per másodperces interfésszel. A 10000 RPM-es HDD-k 64 MB cache-sel működnek, a becsült élettartam 2 millió órás üzemidejét pedig az olyan technológiák nyújtották ki, mint a Fluid Dynamic Bearing és a Rotational Vibration Safeguard.

 

A Hitachi elsősorban azt hangsúlyozta új merevlemezével kapcsolatban, hogy úgy sikerült a felhasználók igényeit kielégíteni, hogy a teljesítmény növelésével párhuzamosan a fogyasztás is hatékonyabb lett, és az összes üzemeltetési költség is csökkent.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.