Hirdetés

µTorrent



|

Hirdetés

Igen sokan kedvelik az Azureus Bittorent-ügyfélprogramját, amelynek egyetlen hátránya, hogy Java nyelven íródott, ezért használatához egyrészt telepíteni kell a Java futtatókörnyezetet, másrészt ennek köszönhetően igen magas az erőforrásigénye is. Ezzel szemben a µTorrent mindent tud, amit az Azureus, de — nevéhez méltóan — alig foglal helyet a memóriából és a merevlemezről. Ráadásul telepíteni sem szükséges, hiszen mindössze egyetlen futtatható állomány az egész — pontosan olyan, amilyennek minden alkalmazásnak lennie kellene.


Számos hasznos képességgel büszkélkedhet, többek között egyszerre több torrentet tud fel- és letölteni. Igencsak hasznos, hogy beállíthatjuk, a nap mely időszakában mekkora sávszélességet használhat, és akár minden torrentre külön-külön meghatározhatjuk a le- és a feltöltés maximális sebességét is. Egyes letöltéseken belül minden állománynak megadható a fontossága, emellett magukat a torrenteket is címkékkel láthatjuk el, megkönnyítendő közöttük a keresést. Mi több, a letöltés befejezése után a program képes a címkék szerint külön mappákba gyűjteni az állományokat.

Aki tehát Bittorent hálózaton keresztül szeretne letölteni, bátran próbálja ki a µTorrentet, amely elsősorban széles körű funkcionalitásával emelkedik ki a hasonló programok népes mezőnyéből.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.