Hirdetés

20 éves a PC World!



|

Jubileumi lapszámmal, abban sok érdekességgel és extra ajándékokkal ünnepli 20 éves évfordulóját a PC World.

Hirdetés

1992-ben indult útjára hazánk meghatározó informatikai havilapja, mikor még nem létezett világháló, s az x286-os gépek voltak népszerűek. A magazin azóta is fontos szerepet vállal abban, hogy érthetően és szórakoztató módon mutassa be az új technológiákat, készülékeket.

A tavalyi és az idei év fordulópont volt a magazin életében, hiszen az eddigi legnagyobb dizájnváltásra, illetve tartalomfrissítésre került sor, amely során például a PC World visszatért a gyökereihez, és újraindította az első években hangsúlyos Mac rovatát.

A márciusi lapszám több érdekességgel és ajándékkal szolgál: átnézzük, hogy mi történt az elmúlt 20 évben az IT területén, megnézzük, hogy miknél és kiknél idősebb a PC World, megszólaltatjuk az összes, eddigi főszerkesztőt.

A két teljes verziós szoftver - AIDA64 Extreme Edition 1.85 és Ashampoo WinOptimizer 2012 - mellett olvasóink egy 12 ezer forintos Google AdWords, valamint egy 50 százalékos kedvezményt biztosító SkinZone kuponnal is gazdagabbak lehetnek, így vétek lenne kihagyni a PC World legfrissebb számát.

Főként, hogy 20 éves visszaemlékezés mellett a márciusi lapszámban a Kodak bukásáról és a Google felemelkedéséről is megemlékezünk, valamint kipucoljuk a Windowst, illetve a jövő otthonának megépítéséhez is hasznos tanácsokat adunk.

Rendhagyó módon a friss lapszámba három összehasonlító teszt is bekerült. Így egyrészt megnéztük azt, hogy mely okos, 3D-s Blu-ray lejátszó jelenleg a legjobb vétel a piacon. Összehasonlítottuk a legjobb médialejátszókat, valamint a legjobb otthoni videoszerkesztőt is megkerestük. Nézzünk néhány témát részletesebben!

Kodak pillanatok

A nosztalgia és a fényképezés fogalmával összeforrt cég lényeges és fájdalmas átalakulás előtt áll.

Okos, 3D-s Blu-ray-lejátszók mustrája

Már egy ideje velünk él a Blu-ray, ám tömeges elterjedésre eleddig nem volt képes. A gyártók végre kitalálták, hogy miként tudják csábítóvá tenni termékeiket. Ezen vonzó választékból mazsoláztunk, hogy megtaláljuk a legjobb vételt.

Tavaszi Windows nagytakarítás

Bemutatjuk a legfontosabb teendőket, és azt is, hogy azok mennyire hatásosak.

Okostelefon vásárlási tanácsadó I. rész

A készülékek fontosabb külső és belső tulajdonságain rágjuk át magunkat.

Írásainkról bővebben a részletes tartalmi leírásban olvashat! A magazinunk digitális változatát pedig a d-pcw oldalunkon keresztül szerezheti be.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.