Hirdetés

3GSM: BenQ-Siemens EF51 - a zenetelefon



|

Hirdetés

Az EF51 csukott állapotban tökéletes hasonlóságot mutat a zenei eszközökkel, jól elrendezett gombjai pedig kényelmes kezelhetőséget biztosítanak. A telefon billentyűzete a lehajtható lap mögött, a kijelző alatt található. Az FM-rádió és az összes fontos audio formátumot kezelő lejátszó kiváló zenei élményt garantál.
Számítógépünkről USB-kábelen keresztül tölthetjük át a zeneszámokat a mobiltelefonra, de kedvenc dalainkat közvetlenül a beépített rádióból is rögzíthetjük. A készülékhez tartozó miniSD™ kártya akár többórányi felvétel tárolását biztosítja. Az EF51 Speech-to-Music™ funkciója segítségével hangunkkal irányíthatjuk a számok kiválasztását, így nem kell többé hosszú ideig tartó kereséssel bajlódnunk. A 3D surround hangzás tökéletes zenei élményt biztosít, amelyet a hatsávos hangszínszabályozóval egyéni ízlésünknek megfelelően alakíthatunk, lejátszás közben pedig az éppen aktuális dal szövegét láthatjuk a kijelzőn. Az EF51-es 1,3 megapixeles fényképezőgépével zenehallgatás közben is megörökíthetjük élményeinket.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.