Hirdetés

50 GB ingyen a Boxtól



|

A Box minden új regisztrálónak 50 gigabájtot ad ingyen a felhőben.

Hirdetés

Aki új felhő-alapú tárhelyet keresgél, annak érdemes megszemlélnie a Box igen kedvező ajánlatát. A népszerű szolgáltató most minden új regisztrálójának 50 gigabájt ingyenes tárhelyet biztosít. A regisztrációs oldal szerint az ajánlat a Dellnek köszönhető, azonban nem kell hozzá sem Dell számítógép, sem delles ismerős.

Alapesetben a Boxra regisztrálók csak 5 gigabájt tárhelyet kapnak az ingyenes regisztrációért cserébe. Azt nem tudni, hogy az akció meddig tart, ezért akinek jól jönne a hely a felhőben, annak érdemes minél hamarabb regisztrálni

A szolgáltatónak voltak más hasonló ajánlatai a múltban, akkor azonban az extrát az appjuk letöltéséhez kötötték, amely iOS-re, Androidra, BlackBerry-re és WebOS-re is elérhető. Tavaly februárban például az androidos app megjelenése miatt járt az 50 gigabájt. Érdekesség, hogy még egy hete sincsen, hogy a Box 25 gigabájtot adott bárki új regisztrálónak, aki e-mail címmel rendelkezett. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.