Hirdetés

550 hibát javít ki a Win2k SP2



|

Hirdetés

A szoftvert készítő Microsoft egyes hírek szerint hozzávetőlegesen 550 hibát javított ki az operációs rendszerben. A Service Pack 2 nem tartalmaz újítást a szoftverkörnyezetet illetően, legnagyobb módosítása a titkosítórendszer 128 bitessé tétele a kevésbé megbízható 56 bitesről. A legsúlyosabb hiba, amit az SP2 kijavít, az IIS-ben található, ebben keresendő a javítás néhány hetes késésének oka is. A Service Pack 2 a javításokat illetően a szoftverkompatibilitási problémákra összpontosít, de számos egyéb probléma is orvoslásra talált benne. A 105 MB-os javítás letölthető a társaság nemzetközi weboldaláról egészben, vagy pedig szerver/asztali gépeknek megfelelő részcsomagban.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.