Hirdetés

700 ezer Ft-ot ígérgetnek a Vodafone nevében, ha vásárolunk egy 12 ezres Vitamax kártyát



|

Hirdetés

"A Batthány térnél nem is találtunk ilyen kártyát. A Mammutba még pont elértünk (sportosan vezetve), és a Vodafonban megvettük a kártyát, vártuk a hívást, de azért meg is kérdeztük, hogy milyen ez az akció. Az eladó nem tudott róla semmit, tehát a gyanú árnyéka - hogy átvertek - elnyomta a 700ezer forint vakító ragyogását. Mondtam is az eladónak, hogy akkor vegye vissza a kártyát. Õ ezt nem akarta, mivel idõközben lekapartuk, hogy a megvásárlást igazolandó, visszahíváskor minél gyorsabban be tudjuk olvasni a szükséges számot. Miközben arról gyõzködtem az eladót, hogy az esetleges csalás csakis nekik állhatott az érdekükben, elkezdett csöngeni a telefon. A jó hír hozó volt a nyereményakciótól. Kérte a kódot, de nem csak az esetleges azonosításra szolgáló sokjegyû számot, hanem a plusz 4 jegyû biztonsági számot is. - Azt nem adom meg, a 700ezeres nyereményhez elégnek kell lennie a vásárlást bizonyító sokjegyû kódnak, és ez nyilván átverés, és miért rejtett számról hív, meg errõl az egészrõl miért nem tudnak a boltban stb. stb. - mondtam. - Nem hétezer, hanem H É T S Z Á Z E Z E R, és az x,y paragrafus szerint nyereményakciónál így kell a kapcsolatot felvenni, és lehet, hogy a bemutatóteremben nem tudnak róla, mert ez a Vodafon központ akciója, stb. stb. - válaszolt.
...a beszélgetés közben bementem a Vodafon bolt igazgatójához és a kezébe nyomtam a frissen vett és lekapart kártyát meg a telefont (vonalban a nyereményessel). Eközben szörnyen sajnáltam, hogy ha mégis igazat beszélnek, akkor ezzel most elpuskázom a H É T S Z Á Z E Z E R forintot. Az Igazgatóval 5 percen keresztül beszélt, nem tette le, hanem minden kérdésre szépen válaszolt, látszott, hogy nem átverés... ...mikor az igazgató a felettesét kérte, "váratlanul" letette! Az igazgató és azóta mások is mondták, hogy hallottak ilyenrõl az Interneten és minden mobilszolgáltatóval megcsinálják. De miért nincs a híradóban? Miért nincs feljelentés? - Akitõl elszedik a 12000-et, az hiába jelenti fel õket, ezzel csak újabb kellemetlenségeknek teszi ki magát, miközben a pénzét már nem kaphatja vissza. - Akiktõl pedig nem szerzik meg az adatot - mint ahogy végül tõlünk sem sikerült - azok nem fognak feljelentést tenni. - A mobilszolgáltatók pedig csak szétteszik a kezüket. Õket végül is nem zavarja, ha valaki náluk költi el más pénzét! Ádám. Ui: A Vodafon mindenesetre velünk kivételt tett és visszaadta a lekapart kártya árát. Ennek a méltányos akciónak köszönhetõen tehát nyertünk 12000 Ft-ot! Köszönjük."
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.