Hirdetés

8 megapixel és 4 CCD Sony módra



|

Hirdetés

Négy CCD - ez a jelenlegi képfeldolgozó technológia csúcsa. Hasonlóan az emberi szemhez, külön érzékelőt - a negyedik CCD-t - vezettek be a tervezők az árnyalatok még pontosabb visszaadásához.
A nyálcsorgató készülék - a gyártó meglátása szerint - nem kifejezetten szuperprecíz profiknak, sokkal inkább igényes hobbi fotósoknak ideális. Elődjéhez, az azonos optikával rendelkező, de csak 5 megapixeles DSC-717-hez képest nem csak felbontása változott, képfeldolgozó teljesítménye is ötszörösére nőtt és mint a képen látható, az új modellt már fekete házba szerelik. A lencserendszer maximálisan F2.0 apertúrával működik, a digitális kamera piac legfényesebbje. Hétszeres optikai közelítésre képes (28-200 mm ekvivalens fókusztávolság), ezt 14-szeres digitális zoommal egészíthetjük ki.
Felvételeinket Sony Memory Stick, Memory Stick Pro, CompactFlash, vagy IBM Microdrive kártyákon tárolhatjuk, JPEG, TIFF vagy RAW (nyers) formátumban. A nagy memóriaigényű, maximum 3,264 x 2,448 pixel méretű képeket USB 2.0 csatlakozáson át tölthetjük fel PC-re, vagy egyenesen nyomtatóra. Kihasználva a Memory Stick Pro nagyobb teljesítményét, VGA felbontású mozgóképeket is rögzíthetünk a géppel, a játékidőnek csak a kártya kapacitása szab határt.





Elektronikus keresővel (EVF) épült a gép, ez megfelelő képminőséget nyújt, ám megspórolja a tükörreflexes optika többletköltségeit. Csupán az EVF felbontása 980×240 pixel, ami háromszorosa a Sony modellekben eddig alkalmazottnak. A készülék európai forgalmazása 2003 novemberében kezdődik.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.