Hirdetés

9,4 GB Toshiba DVD-RAM a CEBIT-en



|

Hirdetés

Az SD-W2002 jelet viselő félmagas meghajtó bármely PC-be beépíthető például a DVD vagy CD olvasó helyébe, ATAPI interfésszel rendelkezik. A második generációs optikai meghajtó maximálisan 9,4 GB tárolókapacitást kínál egy kétoldalas lemezen. A 4,7 GB-os, egyoldalas korongokat 2-szeres sebességgel írja újra, ami adatátviteli sebességét tekintve 18-szoros CD írásnak felelne meg, a műveletekhez 8 MB buffert használ. A Toshiba fontosnak ítélte a megelőző technológiákkal való kompatibilitást, főként az olvasás

tekintetében. Ezért az SD-W2002 bármely DVD-RAM nyersanyagra képes írni, nem csak a 9,4 GB-os és 4,7 GB-os, hanem a régebbi, oldalanként 2,6 GB-os korongokra is. Olvassa a DVD-ROM, DVD-Video, DVD-R (3,9 GB), DVD-RW (4,7 GB), CD-R, CD-RW lemezek minden fajtáját. DVD egységként maximum hatszoros sebességre képes, a CD lemezekkel 24-szeres sebességig boldogul. tálcás kialakítása megkönnyíti a régebbi médiák behelyezését.
A DVD-RAM nagy kapacitása és könnyű beépíthetősége lévén komoly érdeklődésre számíthat a digitális videózás területén, hisz kapacitása alkalmassá teszi DV minőségű anyagok tárolására is.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.