Hirdetés

A Canon bemutatta LCOS projektorát



|

Hirdetés

Ezt a cég új, AISYS (Aspectural Illumination System - aspekturális megvilágítás) rendszerének, és a gyakran emlegetett, de ritkán látott LCOS (Liquid Crystal on Silicon - szilikonra helyezett folyadékkristály) kijelző-technológia használatával érte el.




Az új technológiát a Canon SX-50 projektorában láthatjuk majd először, amely a cég új, „Realis” vonalának első modellje lesz. Az egység mindössze 3 méter távolságról képes egy 254 centiméter átlójú képet képezni a vászonra vagy egyéb felületre. A cég szóvivőjének elmondása szerint a cél a lehető legnagyobb kép létrehozása volt a lehető legkisebb távolságról, amely az otthoni mozizásnál különösen fontos.

Az SX-50 1400x1050 SXGA+ felbontásra képes, 2500 lumens-re értékelt világossággal, 1.7x-es optikai zoommal és 1000:1-hez kontraszt-aránnyal rendelkezik. A közel egység közel 8.6 fontos súlya miatt nem éppen a hordozhatóság mintapéldánya, de át lehet vinni az egyik szobából a másikba, ha szükséges. Az beépített izzó 2000 óráig bírja, ami 25 százalékkal több az ebben a kategóriában megszokottnál; a csereizzók áráról még nem lehet tudni konkrétumokat. A projektor viszonylag csendesen üzemel; a csendes üzemmódban mindössze 34 decibel zajt kelt. A Canon az SX-50-et „a multimédia kivetítőnek” nevezi, és eladását mind a házi-mozi, mind vállalati szektor számára tervezi.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.