Hirdetés

A Compaq iPaq music center az MP3-at és az audió CD-t egyaránt lejátsza



|

Hirdetés

Az új termék bizonyos szempontból inkább hifi-berendezésként működik, semmint PC-perifériaként. Televízióhoz csatlakoztatva interaktív zenei adatbázis megjelenítésére képes. CD lejátszót is tartalmaz, és támogatja a CD lemezek online beszerzését. A Compaq digitális jukeboxa meglehetősen nagyméretű: körülbelül akkora, mint egy normál, 40 cm magasságú hifi-berendezés.

Az eszköz 20 GB-os merevlemeze mintegy 400 CD vagy ötezer MP3 formátumú zeneszám tárolására képes. A további jellemzők sorában szerepel az internetes rádióállomások hallgatását támogató 56 kbps sebességű modem, illetve a PC-csatlakozás létrehozását elősegítő HomePNA hálózati funkció. A Compaq iPaq nevű, hordozható digitális lejátszójával olyan, önálló működésre is képes eszközt hozott létre, amely televízió-képernyőn megjelenített interaktív menü segítségével is képes betöltetni funkcióját. Így a zeneszámok a CD-lejátszóról közvetlenül az egység merevlemezére másolhatók. A felhasználó a menü alapján különféle módon rendezheti el a dalokat illetve korlátlan számú lejátszási listát és stíluscsoportot hozhat létre. A világhálóra csatlakoztatva, az iPaq Music Center szintén a tévéképernyőn megjelenített menü segítségével teszi lehetővé az internetes rádióállomások hallgatását.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.