Hirdetés

A Dell leállította az Axim PDA-k kiszállítását



|

Hirdetés

Jeff Blackburn, a Dell szóvivője szerint firmver hibáról van szó, vagyis a hiba nem a Microsoft operációs rendszerében, hanem a Dell által kifejlesztett kódban található. A panaszok a június 23. után vásárolt Axim gépekre vonatkoznak - több problémát is említenek, de a legáltalánosabb az, hogy elfogadhatatlanul hosszú ideig kell várni az operációs rendszer startmenüjének megjelenésére, de nagyon lassú a dokumentumok megnyitása és az operációs rendszerben való navigálás is. Blackburn nem volt hajlandó elárulni, mikorra várható a hiba kijavítása, csupán annyit közölt, hogy „már készül a megoldás”.




A Dell nem jelentkezett új hardverrel a Windows Mobile 2003 indításakor, mint más gyártók, így a HP is, hanem az új operációs rendszer forgalomba kerülése után minden Axim gépet az új szoftverrel dobta piacra. Az Axim a Dell első PDA-ja, amely meglehetősen kelendő a kemény körülményekkel kínlódó kézi PC piacon. Miközben az elmúlt két negyedévben csökkentek a PDA eladások, a Dellnek sikerült piaci részesedést szereznie az Axim olcsó ára miatt.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.