Hirdetés

A Disney és a Compaq szövetségre lépett



|

Hirdetés

Az együttműködés amely technológiai, marketing és hirdetési megállapodásokból áll, azt tartalmazza, hogy a Compaq több tízmillió dollárt fog elkölteni a Disney weboldalain közzétett hirdetésekre. Eközben pedig a Disney hasonló értékben vásárol hardvert a Compaqtól. A megállapodás kiterjed arra is, hogy a Disney által kifejlesztett internetes tartalmi elemeket a Compaq otthoni felhasználóknak szánt termékeire feltelepítve forgalmazza, ugyanakkor a Disney weboldalain előkelő helyen feltünteti a Compaq nevet. A megállapodás néhány igen népszerű site-ot is érint. Közéjük tartozik a Disney.com, az ESPN.com, az ABC.com, és az ABCNEWS.com is. A Compaq cserébe különféle eszközöket szállít, például Proliant szervereket, asztali PC-ket és laptopokat. Továbbá a Disney elkötelezte magát Windows-alapú hálózatának Proliant patformra történő átállítása mellett.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.