Hirdetés

A Gateway kamerákat is kínál



|

Hirdetés

A Gateway a digitális kamerákkal csak most ismerkedő felhasználóknak kínálja két M-szériás modelljét, míg a gyakorlottabb felhasználók a két T-szériás modell között választhatnak, mondja Matt Milne, a cég digitális megoldások üzletágának ügyvezető igazgatója. A kínálatnak megfelelően széles az árskála is, 130-tól 400 dollárig terjed. A gyakorlottabb felhasználóknak kínált 3.2x2.4x0.9 hüvelyk méretű 2 megapixeles DC-T20-as modell a legolcsóbb, 130 dolláros modell, amelyhez 1.5 hüvelykes LCD, 8 megabájtos belső memória és a tartalék SD médiakártya számára fenntartott kártyahely jár.

Az 5 megapixeles DC-T50-hez 3-szoros optikai zoom, lítium akku és töltő, 32 megabájtos SD kártya és 1,6 hüvelykes LCD tartozik. A3.7x1.4x2.3 hüvelykes csúcskategóriás modell ára 400 dollár. Az M-szériába a 300 dolláros DC-M50 tartozik, amely 3-szoros optikai zoommal és 1.8 hüvelykes LCD-vel rendelkezik, míg a 200 dolláros DC-M40-hez némileg kisebb, 1.6 hüvelykes LCD jár. Mindkét M-modell CompactFlash kártyahellyel rendelkezik, de a termékcsomagba nem tartozik médiakártya, azt a vásárlónak magának kell megvennie.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.