Hirdetés

A Gmail is megújult - cél az egyszerűség



|

A Google.com és a YouTube után a Gmail és a Google Naptár is ráncfelvarrást kapott.

Hirdetés

A Google az elmúlt időszakban megkezdte szolgáltatásai külsejének a felfrissítését. A Google keresőjén már egy ideje megfigyelhető a felső sáv, illetve a bal oldali panel fekete-piros, egyszerűségre építő színvilága. A szemfülesek azt is észrevehették, hogy a YouTube-videók ablakai is leegyszerűsödtek, és beléptek a fekete színvilágba.

 

Ezúttal a Gmailen és a Google Naptáron volt a sor. A cél az egyszerűség volt, magas fokú funkcionalitás megtartása mellett. A Gmail már két új témával is tesztelhető, szintén a fent említett színösszeállításban. A beállítások alatt, a témáknál, a "Preview" és a "Preview (Dense)" témákat kell keresnünk.

 

A Google Naptárba belépve egy felugró üzenet fogad minket, amely szerint a Google Naptár új külsővel rendelkezik - ez már a bejelentkezés után egyből látható. A Gmail felhasználói felületének teljes újjászületésére még egyelőre várnunk kell, a Google elképzelései a következő hónapok során öltenek végleges formákat.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.