Hirdetés

A Google rejtelmei



|

Hirdetés

Navigare necesse est, azaz hajózni kell! Ezt állítólag Pompeius mondta a hajósoknak, felszólítva őket, hogy a vihar dacára keljenek útra gabonával megrakott hajóikkal. Ha már eltöltöttünk valamennyi időt az interneten, és szembesültünk az ott található, emberi ésszel szinte fel sem fogható, irdatlan mennyiségű tartalommal, könnyen belátjuk, hogy a böngészgetés nem elég hatékony módszer a bennünket érdekelő információ megtalálására. Más szóval: keresni kell - e nélkül elveszünk az információk tengerében.




Írásunkban részletes tippeket adunk a legnépszerűbb kereső testre szabásához, a keresési találatok további finomításához, valamint képek felkutatásához is.

A teljes cikk A világ nem elég címmel a 2004. novemberi számunkban olvasható.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.