Hirdetés

A Hotmail is bővíti postafiókját



|

Hirdetés

Ez szerdán azzal folytatódott, hogy a Microsoft bejelentette, a jelenlegi 2 megabájtról 250-re bővíti ügyfelei bejövő postafiókjának tárkapacitását.

A Hotmail tárkapacitásának bővítését júliusban az USA-ban kezdik, majd más országokban is folytatják, közölte Lisa Gurry, az MSN internetes divízió igazgatója. „A felhasználók e-mail tárolási igényei megváltoztak, és nem akarjuk, hogy ez problémát okozzon bármelyik Hotmail felhasználónak”, fogalmazott. Gurry nem volt hajlandó a bővítés földrajzi részleteit taglalni, csupán annyit mondott, hogy a Microsoft végül mind a 170 millió Hotmail felhasználónak megnöveli a bejövő postafiókját. Amikor azt firtatták, hogy ez nem a Google 1 gigabájtos e-mail szolgáltatására adott válasz, Gurry csak annyit mondott, hogy a Hotmail a fogyasztók visszajelzéseire válaszolt. A Yahoo a múlt héten jelentette be, hogy az eddigi 4 megabájtról 100-ra növeli ingyenes webmail szolgáltatásának tárkapacitását.

A Hotmail egyéb változásainak sorába tartozik, hogy a feladók maximum 10 megabájtos terjedelmű mellékletet küldhetnek az eddigi maximum 1 megabájt összterjedelmű e-mailek helyett, továbbá, hogy megtisztítják a vírusoktól a kimenő és bejövő leveleket. Korábban csak vizsgálták, de nem mentesítették a leveleket. Az antivírus szolgáltatásban a NAI McAfee részlege lett a Microsoft partnere, míg a Hotmail antispam funkcióit továbbra is a Brightmail biztosítja.

Az elemzők szerint az ingyenes e-mail területén zajló mini háborúnak csak akkor van értelme, ha a felhasználók mást is kapnak a megnövelt tárkapacitáson kívül, ami nem sokat ér olyan eszközök nélkül, melyekkel kategorizálni lehet a leveleket, keresni bennük, mint ahogy a PC merevlemezén lévő dokumentumokban.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.