Hirdetés

A HP szerződései Hollywooddal



|

Hirdetés

A megállapodás értelmében a HP számítógép kapacitást biztosít a DreamWorks új filmjének, a Shrek 2-nek animációs munkáihoz, míg a Warner stúdiónak mozi és tévéfilmek restaurálásához nyújt segítséget. A DreamWorks kontraktussal a filmstúdió és a HP közt három éve meglévő kapcsolat bővül. A stúdió már eddig is HP szervereket használt, most azonban igénybe veszi a cég Utility Rendering Service (URS) igény szerinti szolgáltatását.

A rivális IBM-hez és a Sunhoz hasonlóan a HP is kínál igény szerinti kapacitást, ami azt jelenti, hogy a felhasználó úgy vásárolhasson IT erőforrást, mint ahogy a közművektől vizet vagy áramot. A HP szerint a DreamWorks ilyen formán több mint félmillió képkocka elkészítéséhez vette igénybe az URS-t. A Warner stúdióval kötött megállapodás értelmében a HP a filmesekkel közösen dolgozik a filmek restaurálásának és állagmegóvásának új technikáin, illetve ezek terítésén más stúdiók felé.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.