Hirdetés

A legnépszerűbb Google keresőkifejezések



|

Érdekesen alakult az elmúlt hónapok legnépszerűbb keresőszavainak listája

Hirdetés

A legnépszerűbb keresések 2007. áprilisában a Google.hu-n a következők voltak:

 

1.  emo

2.  húsvét

3.  tokio hotel

4.  szerelem

5.  hello kitty

6.  vatera

7.  300

8.  love.hu

9.  APEH

10. lovebox

11. otp

12. szív

13. használtautó

14. locsolóversek

15. feliratok

 

A fentiekből kiderül, hogy a hónap egyik fontos szórakoztatóipari eseménye, az emo (1. hely) stílust képviselő Tokio Hotel (3.) április 10-i magyarországi koncertje lelkes keresésre ösztönözte a rajongók táborát. A húsvét (2.) is alaposan megmozgatta a netezőket, sokan a legújabb locsolóverseket (14.) az internetről próbálták megszerezni. Az adóbevallások közelgő határideje a keresési statisztikákban mutatkozik meg, hiszen az APEH-ről (9.) sokan szerettek volna többet megtudni. A tavasznak és a jó időnek köszönhetően virágba borultak a fák és megszabadultak vastag és hosszú kabátjaiktól a fiatalok, így nem csoda, hogy a szerelem (4.), a love.hu (8.), a lovebox (10.) és a szív (12.) is bekerült a 15 legnépszerűbb keresőkifejezés közé.

 

Az előző hónaphoz képest a következő kifejezésekre történő keresések száma ugrott meg a legnagyobb mértékben:

 

1.  lonsdale

2.  heath ledger

3.  nod

4.  homokozó

5.  headbanger

6.  sophia bush

7.  grace klinika

8.  diplomakötés

9.  supra

10. beryl

11. hujber ferenc

12. vagabond

13. brain

14. internetes munka

15. flyordie

 

Azt csak találgathatjuk, hogy a tavaszi budapesti zavargások juttatták-e első helyre a "zavargók" kedvenc ruhamárkájának számító Lonsdale-t, az azonban egészen biztos, hogy a diplomakötés előkelő helyezését (8.) a diplomadolgozatok közelgő leadási határideje okozta. Több tévés műsort is felfedezhetünk a leggyorsabban növekvő keresések mögött: az egyik kereskedelmi csatorna sikeres sorozata, a Grace klinika a 7. helyre, míg a sikeres jégtáncosi szerepléssel és magánéleti botrányokkal visszatérő Hujber Ferenc a 11. pozícióba került. Az online játékok terjedését a 15. helyen levő flyordie jelzi, amely az egyik népszerű internetes játékoldal neve.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.