Hirdetés

A Lindows elhalasztotta a tőzsdére menetelt



|

Hirdetés

A Lindows nem vonta vissza regisztrációs kérelmét a tőzsdefelügyelettől (SEC), és reményei szerint későbbi, de szintén meghatározatlan időpontban tőzsdére is akar menni, amint azt a piaci körülmények és a tőzsdei cégek értékének javulása lehetővé teszi. A cég eredetileg áprilisban nyújtotta be részvénykibocsátási kérelmét az SEC-hez, de a múlt héten egy újabb beadványban lejjebb szállította papírjainak értékhatárait. Júliusban még a forgalomba hozandó 4.4 millió részvény után 9-11 millió dollárt reméltek, ez a módosítás után 7-9 millióra csökkent.

Miután a cég rendezte jogi vitáját a Microsofttal, most „arra kellene összpontosítania, hogy tudatosítsa új nevét, és felkeltse a piac érdeklődését termékei iránt” - vélekedik Joe Wilcox, a Jupiter Research vezető elemzője, aki szerint a tőzsdére menetel eltereli a figyelmet ezekről az erőfeszítésekről.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.