Hirdetés

A májusi PC World aranyat ér!



|

Full HD-s projektorok nagy tesztjével megkezdtük a felkészülést az EB-re és az olimpiára. Megmutatjuk, hogy miként lehet olcsón gamer PC-t építeni, valamint az Adobe CS6 kulisszái mögé is belestünk. Az Ashampoo képkezelőjét és az XYplorer különleges fájlkezelőjét pedig ingyen odaadjuk olvasóiknak!

Hirdetés

A sport szerelmeseit kétségtelenül elkényezteti a 2012-es év. Nyakunkon a foci EB, valamint a nyári olimpia, amelyek eseményeit akár Full HD felbontásban is élvezhetjük. Adja magát az ötlet, hogy mindehhez egy új készülék dukál - legalábbis az eladási adatok ezt mutatják -, ám a választás nem egyszerű. A felkészülés jegyében úgy döntöttünk, hogy megkeressük a legjobb vételeket a piacon. Elsőként a Full HD-s projektorokat vettük górcső alá, amelyekkel már 260 ezer forintért cserébe 300 hüvelykes - azaz 5 méteres - képátlóval élvezhetjük az események minden pillanatát. Cikkünkből kiderül, hogy melyik projektor a legjobb vétel, valamint az is, hogy melyik eszköz milyen környezetben teljesít a legjobban.

 



Emellett a nyári szünetre való tekintettel megmutatjuk, hogy 120 ezer forintból miként építhetünk fel egy jó gamer PC-t, amelyen például a hamarosan érkező Diablo III is gond nélkül elfut. Ezen felül részletesen - 6 oldalon és egy 40 perces videón keresztül - megmutatjuk az április végén megjelent Adobe CS6 újdonságait, részben a szoftvercég hazai képviselőinek, valamint a kreatív csomag vezető fejlesztőinek a bevonásával. Megmutatjuk, hogy mi fán terem a rootolás, és hogy milyen fotókat készítettünk a Nikon D800 segítségével New York-ban.

Teljes verziós szoftverünk az Ashampoo PhotoCommander 9 képkezelő alkalmazás, amely fotóretusáló és - katalogizáló funkciókkal is rendelkezik, illetve az XYplorer, amely egy olyan modern fájlkezelő, amely akár a Total Commander mellett is alternatíva lehet. További témáink részletesebben:

A Huawei a kínaiak trójai falova?

Az Egyesült Államokban, Nagy Britanniában és Ausztráliában nagyobb projektekből zárták ki a Huawei-t, mivel az indoklás szerint az összefüggésbe hozható a kínai titkosszolgálattal. Eközben a cég itthon a Vodafone hálózatfejlesztésében segédkezett, amely március végén zárult le. A nemzetközi vádakról Gecse Mariannt, a Huawei PR-menedzserét kérdeztük.

Teljes Ubuntu letámadás

Merre tart a jelenleg legnépszerűbb desktop Linux képviselője és vajon lesz-e ideje kiteljesedni, vagy bebábozódás után mobil operációs rendszerként látjuk viszont?

iPad vs. prémium táblák

A kategóriateremtő iPad után egyre másra megjelennek az androidos riválisok. Mire kell figyelnünk vásárláskor?

Otthoni szerver ingyen

Mindig akad egy kinőtt gép és néhány merevlemez, amiből akár magunk is készíthetünk kiszolgálót.

Írásainkról bővebben a részletes tartalmi leírásban olvashat! A magazinunk digitális változatát pedig a d-pcw oldalunkon keresztül szerezheti be (a digitális PC World nem tartalmazza az elmúlt öt év kiadványait)!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.