Hirdetés

A MATÁVnet korlátlan ADSL hozzáférést kínál analóg vonalon is



|

Hirdetés

Ez az összeg tartalmazza a Matáv háttérszolgáltatásának díját is, s a szolgáltatáshoz továbbra sem kapcsolódik telefondíj.

AZ ADSL Otthon csomag az eddigi hagyományos modemmel elérhető sebességnél közel hétszer gyorsabb (384 kbit/s) letöltési sebességet kínál. Az új technológia lehetővé teszi, hogy telefonköltség nélkül, korlátlanul internetezzünk a hagyományos telefonvonalon, akár a telefon vagy fax párhuzamos használata mellett is.

A MATÁVnet negyedik hónapja kínál ADSL alapú internet-hozzáférést. A februárban induló akcióban a megrendelők minden, az ADSL-alapú internetezéshez szükséges eszközt és szolgáltatást a MATÁVnettől kapnak. Lényeges változás, hogy megszűnik a csomag időbeli korlátossága, s a szolgáltatás napi huszonnégy órán át igénybe vehető. A szolgáltatáshoz nem szükséges ISDN vonal használata, az ADSL kapcsolat hagyományos analóg telefonvonalon is megvalósítható – amennyiben a vonal minősége megfelel a technológiai követelményeknek. Nem változott a szolgáltatási terület: jelenleg Budapest legnagyobb részén elérhető, de hamarosan több vidéki nagyvárosban is megteremtik az ADSL technológia alapjait.

Az ADSL Otthon csomag február 15-től március 31-ig akciós áron rendelhető meg. A MATÁVnet honlapján található online kérdőív kitöltésével bárki regisztráltathatja igényét, az is, akinek lakóhelyén jelenleg nem működtethető a szolgáltatás, s amennyiben a technikai akadályok elhárulnak az év során, a kérdőív kitöltői a március végéig érvényes akciós áron rendelhetik meg a szolgáltatást. [MATÁVnet / PC World]

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.