Hirdetés

A Microsoft összeköti az Office-t az eBay-jel



|

Hirdetés

A fejlesztőknek szánt csomaggal alkalmazásokat lehet létrehozni az eBay rendszeres felhasználói számára, hogy árverési kínálatukat az Excel segítségével is felügyelhessék, pl. elemezni tudják az értékesítést és egyszerre több listát feltöltsenek. A FrontPage felhasználók pedig eBay-től származó információkat tudnak megjeleníteni a FrontPage segítségével készült webhelyeken, tehát „nem olyasmiről van szó, amit egy átlagos felhasználó, aki néhány CD-t vagy koncertplakátot akar eladni az eBay-n, használni akarna”, mondja Gytis Barzdukas, az Office termékmenedzsment igazgatója.




Az Office és az eBay összekapcsolását először Bill Gates demonstrálta az Office 2003 tavalyi forgalomba hozatalakor, s a termékek közötti kapcsolat létrehozásához most szállítják az eszközöket, melyek az Excel és a FrontPage 2003-as kiadásának XML-képességéből húznak hasznot, illetve az eBay által rendelkezésre bocsátott webszolgáltatási API-kból.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.