Hirdetés

A Microsoft terméktervei az SMB szegmensnek



|

Hirdetés

A szoftveróriás négy részre osztotta fel az SMB szegmenst a szervezetnél használt asztali gépek száma szerint, s „IT Solutions for Small and Medium Businesses” programja keretében részletes leírással szolgál az adott egységek számára testre szabott „végponttól végpontig tartó integrált IT megoldásokról”, tájékoztat a Microsoft webhelye. A blueprint arra szolgál, hogy a felhasználó olyan terméket kapjon, amelyek bizonyítottan együtt dolgoznak, ugyanakkor a szolgáltató is szabványos infrastruktúrát tudjon biztosítani - és persze, hogy a szoftvergyártók is optimalizálni tudják termékeiket a standard infrastruktúrához. Az SMB program lényegében hasonló ahhoz, amit a Microsoft az Office termékek forgalmazását megkönnyítő Office Solution Accelerators programmal csinált, amely biztosította, hogy partnerei testreszabott kiegészítőket biztosítsanak a konkrét feladatokhoz tervezett Office megoldásokhoz. A négy „IT Solutions”, melyeket a Microsoft a SMB szegmensben elkülönít: A Peer-to-Peer, öt PC-ig; a Small 50 PC-t használó cégekig, amely épp belép a kiszolgáló-alapú számítási környezetbe; a Medium 250 PC-ig; és végül a Large 500 PC-ig, amely már majdnem nagyvállalati szint. Egyelőre csak a Small IT Solutions van készen, a Peer-to-Peer márciusra, a Large júniusra lesz meg, ígéri a fentebb ideézett webhely.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.