Hirdetés

A naptárt mindenekelőtt!



|

Hirdetés

Fontos, hogy mindig lássam a feladataimat, tehát azt szeretném, hogy az Outlook ne a levelezéssel induljon, hanem a naptárral. Megoldható ez?Az Outlook nemcsak egy egyszerű levelezőprogram, hanem komplett adatkezelő: névjegyeket, feladatokat és fontos dátumokat is feljegyezhetünk benne. A Naptár szolgáltatásában több évre előre is megadhatunk egy időpontot, melyre időben figyelmeztethet a program. Hálózati használat esetén akár kollégáinkkal is megoszthatjuk bejegyzéseinket, ezért fontos, hogy mindig figyelemmel kövessük az időpontok állapotát. Ha ezt fontosabbnak érezzük a levelezésnél, akkor az Outlookot beállíthatjuk úgy is, hogy egyből a Naptárral induljon. Ehhez – a program megnyitása után -- be kell lépnünk az Eszközök menü Beállítások ablakába, majd kattintsunk az Egyéb fülre. Az Általános csoportban nyomjuk meg a Speciális beállítások gombot. A felbukkanó ablakban az Általános beállítások csoporton belül az Indítás ebben a mappában sor melletti Tallózás gombra kattintsunk, majd jelöljük ki a Naptár (vagy az indításkor elsőként megjelenő) mappát, majd minden ablakot nyugtázzunk. A legközelebbi indításkor már az általunk kiválasztott mappával indul el az Outlook.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.