Hirdetés

A Nokia a legjobb mobiltelefon gyártó az angol Mobile News magazin szerint



|

Hirdetés

Az iparági szakemberekből álló zsűri a Nokia 2005-ös bátor lépéseit díjazta az Év gyártója elismeréssel. A vállalat többek között a Nokia Nseries termékkategóriával, a zenei-, és fiataloknak szánt platformok révén meghódított új területekkel, a formatervezési vezető szerep visszaszerzésével, illetve az új értékesítési csapat kialakításával érdemelte ki a díjat.
A Nokia a Nokia N91 telefonnal a Leginnovatívabb termékért járó díjat is megkapta. Az úttörő jellegű, nagy teljesítményű, multimédiás Nokia Nseries termékskála zászlóshajójaként szereplő készülék a teljeskörű mobilzenei élmény biztosításáért részesült elismerésben. A Nokia N91 az első olyan 3G készülék, amely beépített 4 gigabájtos winchesterével a kézikészülékek közül a legnagyobb tárhelyet biztosítja a felhasználók számára, akik akár háromezer dalt, vagy 12 és fél órányi, kiváló minőségű zenét is tárolhatnak a készüléken.
A Nokia a Nokia N92-ért a Műszakilag legfejlettebb termékért járó díjat is átvehette. A Nokia N92 a világ első beépített DVB-H-val rendelkező mobilkészüléke, amely a mobil-, és a televíziós iparág számára egyaránt fontos előrelépést jelent. A világszerte várhatóan 2006-ban elinduló DVB-H televíziós szolgáltatásokat megelőzően piacra dobott Nokia N92 révén jól megfigyelhetők a menet közben nézhető mobil-televízióra vonatkozó fogyasztási szokások.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.