Hirdetés

A Novell vezet a személyazonosság-kezelésben



|

Hirdetés

A META Group címen elérhető kutatási jelentése kiemeli a címtárszolgáltatások fontosságát az általános személyazonosság-kezelési stratégián belül, valamint a közölt eredmények szerint a személyazonosság-kezelési infrastruktúrát és rendszereket építő rendszerintegrátorok továbbra is a Novellt választják. A Novell eDirectory az a felső kategóriás címtárszolgáltatás, mely a Novell Nsure megoldások biztonságos személyazonosság-kezelési képességeinek alapjául szolgál.

Earl Perkins, a META Group biztonságért és kockázatkezelési stratégiákért felelős alelnöke szerint: A címtárpiac kezd érett korba lépni, a jó címtárszolgáltatás kiválasztásakor az ár, az integráció és a skálázhatóság a legfontosabb, nagyjából ebben a sorrendben. A címtárszolgáltatások fontos infrastrukturális szerepet töltenek be a legtöbb vállalat átfogó személyazonosság-kezelési stratégiájában. A jó címtárat és jó felügyeleti szolgáltatásokat kínáló szállítók vezető szerepre tettek szert a személyazonosság-kezelési infrastruktúra és felügyelet területén egyaránt."

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.