Hirdetés

A Panda frissítette antivírus programjait



|

Hirdetés

A pénteken piacra került termékek közül az otthoni felhasználóknak készült Titanium Antivirus 2004 a korábbi Panda Antivirus Platinum frissítése, amely védelmet nyújt a vírusok, férgek és trójai falovak ellen, de vég az ún. malware-ektől is, amelyek ismert sebezhetőségeken keresztül akarnak betörni a rendszerbe. A program figyelemmel kíséri a Windows javító programokat is. A szoftver vírusokat keres a bejövő és kimenő levelekben, akárcsak böngészés és letöltés közben. A program öndiagnosztizáló funkciója védelmet nyújt az antivírus programokat lebénítani akaró vírusok ellen is. A SmartClean2 technológia pedig automatikusan kijavítja a vírusok által okozott károkat. A kisüzleteknek szánt Platinum Internet Security program az első Panda termék, amely védelmet nyújt kéretlen levelek ellen a Titanium Antivirus funkciói mellett, de a csomag személyi tűzfalat és automatikus spam blokkolást is kínál, valamint védelmet nyújt a kémszoftverek ellen. A felhasználó és az adminisztrátor ellenőrizni tudja a webhozzáférést, blokkolni tud bizonyos helyeket és bizonyos fajta felhasználást. A Platinum Internet Security naponta ellenőrzi a vírusdefiníciók frissítéseit.

A BusinesSecure csomagot a cég kiszolgálókhoz és munkaállomásokhoz kínálja. Komponensei között megtalálható az AdminSecure szervermodul és a munkaállomásokhoz készült CleintShield modul. Utóbbi a vírusvédelem mellett megóv az ártó malware-ektől és a kémszoftverektől is. A szoftver szemmel tartja a behatolásokat, és az adminisztrátor beavatkozása nélkül semlegesíti azokat.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.