Hirdetés

A Panda is csatlakozik



|

Hirdetés

Ez a központosított erőforrás információt nyújt az Internet felhasználók számára a legutóbbi vírus fenyegetésekről, amelyek hatással lehetnek a Microsoft technológiára. A szövetség révén az antivirus gyártók, köztük a Panda Software is, számos, fontos technikai információt cserélnek a legutóbb feltűnő vírusokról és férgekről. Például egy új támadás esetén, hogy hogyan terjed, mi a célja és a végfelhasználók hogyan csökkenthetik a hatást és a kockázatot.

A szövetség lehetővé teszi a Microsoft számára, hogy a végfelhasználók széles körének rendszeres, gyors információt nyújtson, miközben további részletekért átirányítja a felhasználókat az antivírus termékek gyártóihoz.

Így a Microsoft terméktámogatási szolgáltatásának biztonsági csapata pontos és aktuális információval tud szolgálni a felhasználói számára a vírusokról és minden Internetes fenyegetés feltűnéséről.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.