Hirdetés

A Pannon pénzügyi vezetője a Mobi 63 élén



|

Hirdetés

Ezzel újabb magyar szakember kap fontos nemzetközi megbízatást a Telenor-csoportban. A Pannon új CFO-ja a pénzügyi igazgatóként eddig is a társaságnál tevékenykedő norvég szakember, Karl Erik Broten. Kocsis Gábor (40) 1993-ban érkezett a Pannonhoz, 1999-től gazdasági igazgatóként, majd 2003-tól pénzügyi vezérigazgató-helyettesként folytatta pannonos karrierjét. Gábor személyében a Pannon újabb tehetséges vezetővel erősít egy Telenor-csoporton belüli kulcspozíciót. A Telenor számára rendkívül fontos hogy kiaknázza a közép-európai vállalatai közti szinergiákat, s Kocsis Gáborral tehetséges és igen tapasztalt vezetőt nyert a Mobi 63. Az új vezető kiválóan ismeri a Pannont, ami lehetőséget ad kölcsönösen előnyös és hatékony együttműködésre a két cég között. Kocsis Gábor utóda a Pannon pénzügyi vezérigazgató-helyetteseként eddigi munkatársa, Karl Erik Broten (39) lesz, aki eddig is rendkívül eredményes pályafutást tudhat magáénak a Telenor-család tagjaként. Karl Erik Broten 1996 óta telenoros, s az elmúlt tíz év során számos pénzügyi poszton tevékenykedett, többek között a Telenor oroszországi fixvonalas leányvállalata, a Comincom/Combellga CFO-jaként (a társaság ma a Golden Telecom része). 2004 márciusában pénzügyi igazgatóként kezdte meg pannonos karrierjét, s az elmúlt két és fél évben a Pannon rendkívül sokat profitált nemzetközi iparági és pénzügyi tapasztalataiból.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.