Hirdetés

A Pinnacle bemutatta megújult termékpalettáját



|

Hirdetés


A Studio család négytagúra bővült: a QuickStart verziót csak a Dazzle termékek mellé kaphatjuk meg, a Studio 9 az általános videoszerkesztési eszközökhöz jár, de külön is megvásárolhatjuk. A Studio Plus 9 a korábbi verzió kibővített tudású változata, melyben két szerkesztési sáv kapott helyet a "kép a képben" vagy a Chroma Key (green vagy blue box) effektusok létrehozására, valamint fotóalbumot is készíthetünk Pan and Zoom funkcióval körítve. A Studio MediaSuite egy komplett programcsomag, mely nemcsak a Studio Plus 9-et, hanem más hasznos szoftvereket is tartalmaz, például a Steinberg WaveLab Lite, vagy a Corel Photobook, a Pinnacle InstantCopy és az Instant DVD Recorder is megtalálható a dobozban.




A PCTV MediaCenter család az eddigi PCTV kártyákat hivatott lecserélni. A régebbi, Conexant chipre épülő PCTV-k (Pro, Rave, PCTV) gyártása és támogatása lassan megszűnik, és a hangsúly a modernebb, Philips chip-alapúakra (Stereo, USB2) helyeződik. Ezeket a kártyákat új szoftverkörítéssel látták el (melyre az előbb említett Philips chipes tunertulajdonosok kedvezményes áron frissíthetnek majd), és MediaCenter néven drágábban, ám lényegesen nagyobb tudással vásárolhatjuk meg. A három tuner közül a 300i egy új fejlesztés: nemcsak analóg, hanem digitális adásokat is képes kezelni, így DVB-T tévécsatornákat is nézhetünk rajta.



A Liquid 6 elsősorban a profi videoszerkesztőket célozza meg, és az ára is eszerint alakul. Újdonságai között a választható felületet (klasszikus és Windowsos), a 16 kamerát egyszerre kezelő multicam vágást, az 5.1-es Dolby hangszerkesztést, a Pro verzióban pedig az USB2-re csatlakoztatható külső egységet találhatjuk meg. A Studio tulajdonosok átállása is könnyebbé vált, ugyanis a program kezeli a "kistestvér" által létrehozott projecteket.



A Pinnacle ezen termékek bemutatásával szinte teljesen lefedi a multimédia minden területét, így érdemes kipróbálni ezen újdonságokat! A termékeket a Pinnacle hazai forgalmazójánál, az Axico Kft.-nél vásárolhatjuk meg.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.