Hirdetés

A Sony Ericsson segít a katasztrófa övezetben



|

Hirdetés

A kezdeményezés megtestesíti az Ericsson elkötelezettségét az ügy iránt, amelyet számos katasztrófa hatásának enyhítésében tett erőfeszítése által bizonyított szerte a világon.

Az adományzott telefonok közül 500-at már elküldtek Sri Lankára, további 500 darab pedig úton van Indonézia felé. A maradék 300 darabot Stockholmban tárolják és igény szerint személyes segélyként adják ki a rászorulóknak. A cég mindemellett a főbb segélyszervezetek honlapjaira mutató linkeket helyezett el saját központi weboldalán a www.sonyericsson.com -on.




A Sony Ericsson szerint nyilvánvaló, hogy a katasztrófa által okozott károk helyreállításának munkálatai még azután is komoly támogatást és erőforrásokat igényelnek, miután az ügy kikerült a média érdeklődésének középpontjából. Ezért a rövidtávú adományozáson túl a cég további utakat keres az érintett területek és emberek támogatására.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.