A Sony Ericsson új "bulifonjai"



|

A T230-as telefon hasonlít a ma is kapható Sony Ericsson modellekhez: 4096 szín megjelenítésére alkalmas kijelzővel és a manapság már megszokott MMS, valamint GPRS funkciókkal bír. Beépített kamerával nem rendelkezik, viszont csatlakoztathatunk hozzá MCA-30 CommuniCam kiegészítőt, amellyel már VGA minőségű képeket is készíthetünk. Ehhez a telefonhoz is 60-féle játékot tölthetünk le, amelyeket a telefon ötirányú joystickja segítségével könnyebben kezelhetünk.





A Z200-as mobil az első szétnyitható telefon a kínálatban, amelyet cserélhető előlappal láttak el. A cég sokat fektetett a külsőre: a gyári csomagolásban még egy "ruhát" találni, így a telefont magunkhoz öltöztethetjük. A mobil 40 szólamot képes megszólaltatni, amelyekhez újabbakat is letölthetünk a cég honlapjáról. Gyárilag három játékot kapunk a telefonhoz, amelyeket a sokszólamú hangok és a rezgő effektusok tesznek teljesebbé. A telefont csuklószíjjal is hordhatjuk a tetejénél fogva.





A Z600-as modell a legkomolyabb a ma bemutatott készülékek közül. A Z200-ashoz hasonlóan ez is "kagylós" kialakítású, tehát érdemes kinyitni a kényelmesebb használathoz. Ezt a telefont már 65 ezer színű kijelzővel látták el, a beépített BlueTooth segítségével hasonló eszközökkel képes felvenni a kapcsolatot (például a számítógép, headset, stb.) Itt már beépített kamerát is találunk a telefon hátoldalán. Szintén a ruhához igazíthatjuk a telefon külsejét, mint az előző modell esetében. A T610-nél debütált QuickShare technológiával könnyebben oszthatjuk meg képeinket hálózaton belül. Multimédiában is fejlett készülékről van szó, ugyanis a 32-szólamú hangokat már külön hangszórón hallhatjuk, amely valamivel muzikálisabb élményt nyújt, mint a jelenlegi telefonok csörrenései. Aki a telefonjához zenét szeretne szerezni, a hozzá adott Music DJ-vel ezt könnyedén megteheti. Aki pedig csak játszani szeretne egy jót, azoknak a V-Rally2 okozhat kellemes csalódást. A telefon már Java támogatást is tartalmaz, így még több játék tölthető le a készülékbe. Ha pedig komolyan foglalkozni szeretnénk a telefon e téren való hasznosításával, akkor a Gameboard EGB-10 kiegészítőt ajánlja a cég. Ez egy speciális bölcső, amelybe ültetve a készüléket egy speciális konzolhoz jutunk.








Pár kérdésre is válaszoltak a forgalmazók, így derült ki, hogy a japánban kapható So505i modellüket (amely 1,3 megapixeles fényképezővel rendelkezik) idehaza (kompatibilitási okokból) nem lehet majd kapni, esetleg majd más készülékek megjelenését várhatjuk. E modellek terjedését a hazánkban tapasztalható magas MMS árak, és a nagy képek küldésének hosszú ideje akadályozza.
A P800-as készülék "folytatásának" megjelenési időpontját nem erősítették meg a forgalmazók.
Úgy látszik, már most inkább a karácsonyra koncentrálnak ezekkel az új "bulifonokkal". A komolyabb készülékek után érdeklődők inkább halasszák későbbre a vásárlást, ha Sony Ericssonra vágynak.



Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.